sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Pikkuveljen huoneessa vol 1.

Pikkuveli täytti vuoden alussa 3 vuotta. Touhua ja tohinaa riittää ja joka paikkaan pitää juosta. Pojan lempieläimiä ovat ketut, puput, apinat ja karvamadot. Lempipuuhiin tällä hetkellä lukeutuvat palapelit, piirtäminen, pikkuautot ja kaikenmaailman rymyämisleikit eli välillä rauhallisemmin ja sitten taas nasta lautaan. Varsinainen kuumakalle tämä 3 vuotias pirttihirmu on uhmaikänsä kanssa - toisinaan taas oikein ihana, hellä ja herkkis äidin kultapupu ja reipas, omatoiminen "isopoika". Kerrassaan hauska ikä kaikkine twisteineen, kaikella rakkaudella ;) Huoneessaan poika viihtyy leikkien pikku pöytänsä ääressä, ajellen autoilla ja rakennellen majoja. Granitista hankittu vaalea Tiipii on usein levitettynä keskelle huonetta, sinne pääsee piiloon arjen menoa.
 

Huoneen takaseinä maalattiin Tikkurilan Luola-sävyllä, joka on tumman vihreä, metsänraikas ja luo huoneeseen tunnelmaa. Seinä on maalattu vihreällä vain hieman yli puolenvälin. Ajattelin tuon ratkaisun tuovan pienelle asukkaalle kotoisampaa fiilistä muutoin totuttua korkeampaan huoneratkaisuun (2800mm).

Sisustusta huoneessa on helppo muunnella tarpeen mukaan. Nyt huoneeseen kaivattaisiin hyllytasoa, jolle voisi koota leluja ja alle laittaa kirjoja, pelejä yms. piiloon kaapinovien taakse. Tällainen on vielä jäänyt hankkimatta, sillä tähän saakka lelut ovat olleet hyvin saatavilla koreista ja pussukoista tai äidin nostamina kaapeista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti