tiistai 27. helmikuuta 2018

HaaveiluaKevät, se on parasta haaveilun aikaa…

Naapurustoamme rakennetaan tällä hetkellä valmiiksi. Yksi talo valmistui juuri ja uudet asukkaat pääsivät alkuvuodesta muuttamaan uuteen ihanaan kotiinsa. Kaksi taloa rakentuu pikkuhiljaa, hiihtolomalla aloitettiin tontin raivaus ja pohjatyöt. Meidän tontilla alkaa keväällä pihahommat, puiden istutusta ja maisemointia, pihavalojen asentelua, pienempää rakentelua jne. Pappa lupasi hitsailla pojille fudismaalit etupihalle <3 Itsekin odotan jo innolla tulevia matseja ja pieniä pelikavereita mehujonoon. Takaterassille tehdään pitkä terassipöytä jonka äärelle saan vihdoin viedä terassituolit. HAYn mustat rautatuolit ovat olleet meillä ruokapöydän tuoleina muutosta saakka. En ole vieläkään löytänyt sopivia tuoleja ruokapöydän äärelle, ehdotuksia, anyone?

Rakennusaika meillä oli oikein onnistunut, oikeastaan kaikki, sujui paremmin kuin hyvin ja suunnitelmat toteutuivat yksi toisensa jälkeen suunnitellussa aikataulussa – ja valmista tuli. Nyt on asuttu reilu vuosi (elokuussa kaksi vuotta) ja ollaan varmasti nautittu jokaisesta päivästä oman katon alla. Kaikki toimii hyvin meille. 

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, tämän sloganin allekirjoitan. Jokaisesta huoneesta oli tarkat suunnitelmat, joita noudatettiin, pyrittiin olemaan koko ajan muutamaa reipasta askelta edellä ja näkemään projekti myös kokonaisuutena. Eniten kehuja ansaitsee mieheni, joka oli mitä mainioin linkki ja koordinaattori koko rakennusprojektissa. Niin mukava projekti se olikin, että melko varmasti tullaan rakentamaan vielä toinen koti jossain vaiheessa. Talon pohja on jo piirretty valmiiksi mutta uskon, että sopivan tontin löytämisessä menee oma aikansa. Sanotaan että myös talonrakennuksessa, kolmas kerta toden sanoo… vielä en voi samaistua, mutta sen verran mukava projekti oli ensimmäinen kerta että saas nähdä monesko kerta se sitten toden tulee sanomaan.

Pilvilinnojen rakentelu ja taivaanrannan maalailu ovat terveen mielen leikkiä. Hetki hyvässä mielikuvassa rentouttaa ja lataa akkuja. Jokainen unelma ei toteudu, eikä tarvitsekaan. Unelmointi on sellaisenaan voimavara ja mieletön mielihyvän lähde - jokaiselle sallittu nautinto.

Sisustuksellisesti haaveilen tällä hetkellä mm. daybedistä, baarijakkarasta saarekkeen päätyyn ja muutamasta uudesta viherkasvista.

Ihanaa haaveilukevättä sinullekin <3 
Kuvassa Adean Bon Daybed / Adea 

Kuvassa SIRO BAR STOOL / Woodnotes 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti