perjantai 2. helmikuuta 2018

Esikoispojan huoneessa vol 1.
Tässä huoneessa viihdytään. Esikoisemme on eskarilainen, reipas, sporttinen pikkumies. Tällä hetkellä lempparipuuhiin kuuluu tekniikkalegot, hamahelmet ja  kaikenlainen sportti, ykkösinä säbä ja fudis. Kaverit on tärkeimpiä, joskin pikkuveljen kanssa saa myös kivat leikit aikaan. Pikkuveljen kanssa parasta on veljespaini, pikkuautot ja palapelit, joita kootaan lattioilla kilpaa. 

Ihastuin suunnitteluvaiheessa tähän KotonaDesignin kuuvalaisimeen ja tumman sininen seinä tuntui sopivan sen kanssa kuin pieni nenä päähän. Väri oli myös pojan oma lemppari. Huoneen päätyseinä maalattiin Tikkurilan Denim-sävyllä. 


Puolapuut on kovassa huudossa kausittain, samoin leuanvetotanko, joka löytyy meiltä molempien poikien huoneesta. Joskus niistä innostutaan viikoiksi ja toisinaan tuntuu että ne unohtuvat tyystin. Tekee meille vanhemmillekin hyvää vetää muutamat leuat silloin tällöin ;) 

Matto on Sera Helsingin Tuohi. 


Enskanen oli onnistunut tekemään Gyproc-seinään kolikon kokoisen reiän, jonka peittäminen ratkaistiin tekemällä reikä vielä vähän isommaksi ;) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti