tiistai 6. kesäkuuta 2017

"Näkymätön" liesituuletin


Meidän keittiö on keskellä taloa, reilun 50 neliön kokoisessa avonaisessa tilassa, jossa katto korkeimmillaan on 4.5metriä. Meidän keittiö on seurustelukeittiö, josta kerron otsikon "Saari keskellä kotia" alla. Tässä kerron saarekkeen "näkymättömästä" liesituulettimesta, josta monet ovat olleet kiinnostuneita. Keittiöstä kerroin edellisen otsakkeen alla "Saari keskellä kotia"

Yhtenäisen avoimen tilan katto on harjakatto, joka saarekkeen päältä on viistossa. En ole halunnut minkään rikkovat tilaa eli paras vaihtoehto liesituulettimelle oli Savon tarjoama Bora. Bora on induktiokeittotaso, johon on integroitu liesituuletin. Tuuletin on lieden keskellä, vähän kuin olisi jättänyt liedelle kattilankannen. Se imaisee käryt itseensä ennen kuin ne ehtivät edes kohoamaan ilmaan. Tämän mahdollistaa tuulettimen imunopeus, joka on nelinkertainen höyryn leviämisnopeuteen verrattuna. Haju- ja käryhaitat minimoituvat eivätkä ne ehdi levitä huonetilaan. 


Teho tuli todistettua jo viime kesänä muutama päivä muuton jälkeen kun liesi imaisi itseensä ihan tuhdin kokoisen ampiaisen. Amppari tuli nuuhkimaan valmistumassa olevaa lounasta ja wuzz, tuuletin imaisi sen sisuksiinsa. Kun keitto oli valmis, sammutin tuulettimen ja bzzzzzz… amppari lenteli kuin uutena ulos avoimesta ovesta. Lieden ja tuulettimen puhdistus on myös helppo astianpesukoneessa tai tiskialtaassa. Tästä tulikin mieleeni, että aktiivihiilisuodatin tulee vaihtaa kesän lopulla, kerran vuodessa.

Bora miellyttää myös ulkonäkönsä puolesta. Se on mustaa lasia, joka peilaa hauskasti ympäristöään. Sen voi mielestäni hyvin ajatella olevan kaunis osa sisustusta. Boran liesi on yksi mieheni suorastaan vaatima hankinta uuteen kotiimme. Sopii minulle, en sanonut vastaan :) Tämä ei ollut niitä hankintoja sarjassamme ”jos mä saan ton niin sä saat ton”

Tekniset tiedot jäävät tästä kirjoituksesta uupumaan, mutta niitä voi ihmetellä vaikka Savon sivuilla. Meidän Bora on hankittu Kvikiltä, josta saimme myös kaikki näppärät asennusohjeet ja muutenkin mitä mainioimman palvelun.

Jotkut tuotteet vaan yksinkertaisesti osataan markkinoida kokonaisuudessaan niin hyvin, että ne vakuuttavat asiakkaansa. Lisäksi jotkut tuotteet  ja niiden yhteyteen liittyvä toiminta tekevät ihmiseen erityisen vaikutuksen. Savon Bora on mainio esimerkki asiakasta miellyttävästä kokonaisuudesta. Kaikki kuvamateriaali on visuaalisesti taitavaa ja miellyttävää. Mediatiedotteet, ohjeistukset yms. materiaalit ovat selkeitä ja infomatiivisia. Itse tuote on osoittautunut oikein hyväksi hankinnaksi. Liesi kuten tuuletin, toimii kuten pitää, on tehokas ja siksi sitä on mukava käyttää, sitä on myös miellyttävä katsella. Bonuksena vielä mainittakoon, että kun avasimme uudessa kodissamme muutama päivä ennen muuttoa tuon Savon paketin, odotti paketissa tuotteen lisäksi pieni yllätys. Less is more- todellakin! Kuinka kiva fiilis jäi, ihan vaan värikkäistä nallekarkeista <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti