lauantai 6. toukokuuta 2017

Terassikalusteet in my mind - Hay Palissade

Herkkuja HAYlta. Sisustukseen liittyvät suunnitelmat ovat selkeästi siirtyneet lähiaikoina enemmän kodin ulkopuolelle, terassille ja pihalle. Tänään on ollut niin kaunis ja jopa lämmin, aurinkoinen kevätpäivä, että ulkona on viihdytty enemmän kuin hyvin. Jotta viikonlopun ruokailut saataisiin jatkossa nauttia terassilla pöydän ääressä, on kalusteiden hankinta nyt ajankohtaista. On kolme vaihtoehtoa.

Ronan ja Erwan Bouroullec ovat suunnitelleet tanskalaiselle HAYlle graafiset, teräsputkista ja säleiköistä tehdyt ulkokalusteet, joiden sarjaan kuuluu tuoleja, penkkejä ja pöytiä. Värivaihtoehdot ovat antrasiitti, valkoinen, vaaleanharmaa sekä ehdoton suosikkini vihreä. Metalliset ulkokalusteet suorastaan nauttivat myös tuulesta ja sateesta tai ainakaan eivät ole niistä moksiskaan. Palissade-kokoelma on suunniteltu kestämään aikaa.


Meillä on kotona sisällä musta Palissade-penkki, ja se on ihana. Terassille haaveilen Palissaden vihreää selkänojallista penkkiä/sohvaa, ruokapöytää ja sen ympärille kahta penkkiä.


Kuvat ovat HAYn kotisivuilta 
Meillä on terassilla kaksi HAYn Hee Lounge chairia. Näiden lisäksi hankin viime kesänä muuton aikoihin kuusi mustaa HAYn Hee dining tuolia, jotka ovat palvelleet talvikauden ruokapöydän ympärillä. Toinen vaihtoehto terassille olisikin siis hankkia vain iso pöytä, jonka ympärille sopisivat nuo edellä mainitut kuusi tuolia. Mutta mitä sitten ruokapöydän tuoleiksi? En ole vielä ihastunut, tai siis en ole vielä törmännyt niihin oikeisiin…

Kolmas vaihtoehto on unohtaa kaikki uuden hankkiminen ja ottaa käyttöön mieheni jo vuosia sitten tekemät pöytä ja kaksi penkkiä. Teimme ne kymmenisen vuotta sitten silloisen kerrostaloasuntomme keittiöön. Ne voisi maalata ja herättää uudelleen eloon. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti