lauantai 18. helmikuuta 2017

How are you doing?

I´m fine! 

Kuulumisia

Auringonpaiste piristää, ulkona tuoksuu varsinkin iltaisin aivan taivaalliselta, voisin seistä tuossa terassilla tunteja ja vain nuuhkia ja imeä itseeni tuota raikasta ja puhdasta ilmaa. En tiedä mikä se on kun saa ilman tuoksumaan ja tuntumaan tuolta, oletteko huomanneet saman? Jokin taika tässä keväässä on, joka kevät sama juttu  I´m feeling just fine. 

Parhautta - ensi viikolla saa nauttia ihan parhaasta seurasta ja uudesta kodista myös valoisaan aikaan, ollaan ensi viikko talvilomalla koko porukka. 

Ihanasti tuo aurinko paistaa ja läpivalaisee koko talon - ikkunat pitäisi pestä. 

Löysin muutaman kauniin julisteen Rakenna ja Sisusta-messuilta ja tänään kiipesi ensimmäinen ryijykin seinälle. Tekeillä on yksi toinenkin r y i j y, josta olen kovin innoissani. Se valmistuu hitaasti ja työläästi, vaatii minulta sisua ja sitkeyttä - siitä tulee h i e n o. Eli pikkuhiljaa sisustus kipuaa myös seinille. Pojat kiipeilevät myös seinillä, puolapuut ovat olleet kovassa käytössä, samoin leuanvetotanko, jossa kieppi pyörähtää mennessä ja tullessa. Meillä pienimmät ovat tällä hetkellä niin innostuneita voimistelusta, ettei malteta juurikaan olla oikein päin. Ensi viikolla päästään Superparkkiin pomppimaan, kivaa. 

Huomenna olisi hyvää aikaa räpsiä muutamia kuvia kotoa eli jos vaan valoa riittää, niin päivitettyä ilmettä luvassa, ainakin instagramiin. On se vaan niin, että kun tulee arkena kotiin reilusti iltapäivän puolella, ei kunnon kuvia oikein saa hämärässä tallennettua. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti