lauantai 14. tammikuuta 2017

Uusi vuosi, uudet kujeet – ihmiskoe ja urheilugaala

Idealistat ja inspiroivat moodboardit tuntuvat olevan tällä hetkellä loputtomia, toisin sanoen jo hieman ahdistavia, sillä vapaa-aikani ei millään riitä tuon kaiken ihanan haaveilun toteuttamiseen. Ideavihkoseni pursuaa piirroksia ja kaikenmaailman töherryksiä. Jotkut ideat unohtuvat, jotkut seuraavat mukana pidempään. Minulla on myös tapana kerätä leikekirjaan inspiroivia kuvia, värejä ja fiiliksiä. Näitä leikekirjoja/Moodboardeja on mukava selailla joskus ihan rauhassa ja välillä sulkea silmänsä ja vain haaveilla. Esimerkiksi purjehdukseen, mereen, kallioihin, heiniin jne. liittyviä kuvia on kerääntynyt kokoelmiini laatikollisia - ihanan raikasta, vapaata, voimakasta ja inspiroivaa. Tulevan kesän purjehdusreissuja odotellessa...Kaikki haaveet eivät onneksi edes kaipaa toteutusta, jotkut saavat jäädäkin talteen unelmiksi ja kivoiksi ideoiksi. Arjen aikadilemmaan ei myöskään auta, että kevätaika on alkanut ja se valoisa ja viekoitteleva kevätfiilis saa intoutumaan vähän kaikesta. Lisäksi aion tässä kevään aikana myös toteuttaa pienen ihmiskokeen itselläni, urheilun saralla.

Tämän päivän aamun starttasin kuntotestillä. Testattiin lihasvoimaa, liikkuvuutta ja bonuksena vielä ponnistusvoimaa. Puolen vuoden kuluttua testi tehdään uudelleen ja päästään vertailemaan tuloksia, varsinkin liikkuvuuden osalta odotan muutosta parempaan, sillä vasen kylkeni ja olat/lavat ovat aivan onnettoman jäykät ja jumiutuneet. Kengurupoweria edelleen löytyy ja voimaa muutoinkin tuntui olevan ihan ookoosti. Tehtiin me muutamat ihan perus mittanauhamittauksetkin, joita sitten voi vertailla muutamien kuukausien kuluttua – kesäksi kuntoon, yeah! 

Kesäkunnon lisäksi tavoitteenani on saada takaisin rohkeutta, itseluottamusta ja ripaus rämäpäisyyttä tekemiseen ja tsempata itseäni takaisin vanhan lajini, telinevoimistelun pariin. Ohjaan viikoittain tyttöjen telinevoimistelua ja tammikuun lopulla aloitan uuden freegymin taitoryhmän valmentamisen. Siellä meillä on käytössä superhauska ilmatäytteinen volttirata, jolla aion haastaa itseäni. Tavoitteena ketterät ja lennokkaat arabiflikit ja -voltit. Saas nähä kui eukon käy :) ok, tavoitteena on myös säilyä ehjänä. Päätin muistaakseni vuonna 2008 Italian voimistelufestivaaleilla, että tuollainen ilmavolttirata on saatava käyttöömme ja vihdoin vuonna 2015 saimme hankittua tuon radan seuraamme. Silloin olin äitiyslomalla ja juuri saanut toisen poikamme, joten volttiradalla treenaaminen ei ollut heti alkuun ihan mun juttu.

Teen töitä voimisteluseuran toiminnanjohtajana ja seurani Raision Jumpparit on ehdolla vuoden seuraksi urheilugaalassa, täysin huikeaa! Tuli voitto tai ei, ehdokkuus jo sinänsä on ihan huikea kunnia. Ei kai seuralle voi tämän suurempaa kunniaa ollakaan, kuin tulla valituksi finalistiviisikkoon Urheilugaalassa. Suuri arvoisa raati on jo päätöksensä tehnyt ja vuoden seura julkistetaan ensi viikon tiistaina Hartwall Arenalla urheilugaalassa #UG17. Sinne me lähdemme täpinöissämme ja jännittynein tuntein. Seuran puheenjohtaja ja minä, joka olen seuran ainut päätoiminen työntekijä, pääsemme osallistumaan kutsuvieraina gaalaan. Raision kaupunki tukee seuramme viisikymmentä seuratouhukasta mukaan gaalaan, jonne meillä on 50 paikkaa kannustuskatsomossa. Gaalan esiintyjät ovat myös huikeita, tiedossa on ainakin Antti Tuisku, Pete Parkkonen, Juha Tapio ja Diandra. YLEltä tämän kaiken näkee suorana tiistaina 17.1. klo 20-22. Meillä on kyllä superupea seura, superupeita seuratouhukkaita ja superupeita jumppareita, joista jokainen on tähti. Kilpakumppanit ovat kovia, mutta fiilis omasta on vahva. Seuran esittelyvideon voi kurkata tästä

Urheilugaalaan olen hankkinut näköiseni iltapuvun, jota käytin myös Turunlinnan juhlissa, jossa vierailimme loppuvuodesta. Ihanaa kun saa laittautua kauniisti, joku meikkaa sinut, tekee kauniin kampauksen ja kip kop – korkkareilla gaalaan. Wish us luck :)Päivittelen gaalasta kuvia instaani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti