sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Walk in - walk out

Meillä aikuisten makuuhuone on pieni, juuri oikean kokoinen toki, sillä sinne ei ole haluttukaan mahtuvan muuta kuin sänky ja yöpöydät. Makuuhuoneen takana on walk in -vaatetustila, jonka käytännöllisyydestä olen ollut innoissani. Siellä on rivissä tankoja, hyllyjä ja laatikoita. Tila käy molempiin, vaatteiden ja tavaroiden säilytykseen. Ei tarvitse avata ja sulkea vaatekaappeja mutta silti kaikki pysyy siististi katseilta piilossa. Meillä walk in on läpikäveltävä eli walk out :) Toinen kulku on aina auki, toisessa päädyssä on liukuovi – tai siis ei ole vielä, mutta tulee olemaan. Avoimella puolella tilan aloittaa suuri peili, joka luo syvyyttä huoneeseen. Peilikin vielä nojailee lattialla seinää vasten, mutta tarkoitus on kyllä nostaa se ylös seinälle. Yöpöydiksi hankimme Ikeasta valkoiset Nordli yöpöydät, joissa on langaton kännykkälaturi, vitsit että ollaan nykyaikaisia :)

Kuvista voi huomata, että vähän on ilmassa myös viherkasveihin ihastumista - sitä on liikkeellä. Mulla on kaksi kirjahaavetta, toinen on Green home book ja toinen Joulukirja, näitä kahta olisi rentouttava selailla ennen höyhensaarille matkaamista, vink vink. Tuo vihreä kaveri makkarissa on muuten liuska-Aralia, kuulemma helppohoitoinen (?)
  


4 kommenttia:

  1. Hei. Löysin blogiisi Sisustusbloggaajat & sisustusintoilijat facebookryhmän kautta ja tämä blogi näyttää juuri sellaiselta, jota kaipailin lukulistalleni. Joten jään ehdottomasti seuraamaan sitä. :)

    VastaaPoista
  2. Samaisesta paikasta päädyin tänne minäkin... Hei vaan ja terkkuja pohjoisesta :)

    VastaaPoista