sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Vaatetusta seinille

Olen jo pitkään etsinyt jotain mielenkiintoni herättävää seinävaatetta/koristetta. Tässä muutama idea, jotka omasta mielestäni ovat tyylikkäitä ja toimivat hyvin sisustuksen viimeistelijöinä. Meillä kodin sisustus on vielä siinä vaiheessa, että seinät ovat blancoja ja suorastaan huutavat jotain vaatetusta ylleen.Tällaisen seinävaatteen löytää ihanasta nettikaupasta Fine Little Day
Taulukollaaseilla saa sisustukseen helposti persoonallisuutta. Kuvissa on hyvä olla jokin yhteneväinen teema, esimerkiksi kuvien yhdenmukainen väri/sävymaailma tekee kokonaisuudesta tyylikkään ja aistikkaamman, samalla myös rauhallisemman katsoa.

Eteisen päätyyn, Sinnerligin daybedin ylle, sopisi hyvin tällainen kokoelma saman sävyisiä kuvia, elämää matkanvarrelta kehystettynä, kuva pinterestistä. 


Olen myös, kuten monet muutkin tänäpäivänä, ihastunut ryijymattoihin - ihania, pehmeitä ja lämpimiä pölynkerääjiä. Ihminen kaipaa talvea vasten lämmintä ympärilleen, kukin tyylillään, meillä ryijymatto kiipeää seinälle. Ensi viikolla saapuu postitoimitus, jonka mukana saadaan hiukan odotettua täydennystä tähän huusholliin. Tilasin Ellokselta myös lattialle tällaisen Tanger-ryijymaton, joka löytyy jo monien kodeista, onko tämä se "blogimatto" - kentis? 
Valitsin tämän maton tummanruskealla kuviolla, vaihtoehtona oli myös luonnonvalkoinen / harmaa 

Aion tehdä seinille ja muuallekin taloon myös jotain  piristettä ihan itse, omin kätösin. Ooho, näettepä sitten kun saan taikani valmiiksi. 

Pikkuhiljaa talon sisustus täydentyy, mutta niin paljon on vielä suunnitelmia vain rustattuna vihkoseeni. Vihkostani selailen melkein päivittäin ja sinne tulee paljon ideoita lisäiltyä viikoittain. Milloinkohan olisi aikaa saada näitä oikeasti toteutukseen? arki menee aina yhdessä humauksessa ja viikonloppuisinkin tuntuu olevan joka kerta jotain mikä on siinä hetkessä tärkeämpää. Niin no, oishan se tylsää, jos kaikki olisi heti valmiina. Omakotitalo, niin kuin sen sisustuskin on projekti, joka tuskin koskaan on kokonaan valmis. Ja kerroksellisuus, ja kodikkuus, nehän kehittyvät ja fiilis paranee juuri ajan kanssa ja koti saa hiljalleen ns. lihaa luilleen. Apua, mitä sitten jos kaikki joskus on kokonaan tehty? Seuraavan projektin kimppuun sanon minä. Lupaan suunnitella vielä monta taloa alusta loppuun, unelmahommaani. 

Vielä yksi muistiinpanomerkintä: Eteisen päätyyn Sinnerligin sohvan yläpuolelle sopisi kivasti myös oikein iso pyöreä peili. 80cm halkaisijaltaan oleva peili odottelee meillä pölyyntymässä sängyn alla pääsyä sängyn päätyyn seinälle. Kaksi pyöreää peiliä saattaisi olla kuitenkin jo liikaa yhdessä talonpäädyssä…jos kyllästyn sängynpäädyn peiliin, voinhan aina  siirtää sen eteiseen, näppärää. 

Tämänkin inspiraatiokuvan löysin Pinterestistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti