sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Viikonlopun aikana tapahtunutta

Viikonloppu, ai että, odotan jo seuraavaa. Tänä viikonloppuna oli myrskyä, auringonpaistetta, terassilla lähes hellettä ja tietty jätskit, kirkas tähtitaivas, reipas fillarilenkki, pihahommia, siivousta, kattohommia, poraamista, naulapyssyllä pumpum, naulakon mallipiirustusta, pihasuunnitelmia, hiekkakakkuja ja mäkiliukuja leikkipuistossa, tänään aamulla raikas kävelyreissu aurinkoisessa ja kauniin syksyisessä Naantalissa, no jouduin tänään illalla töissäkin pyörähtämään, mutta onneksi se ei haitannut menoa. 

Saatiin asennettua toiseen vessaan naulakko ja toiseen pahvilaatikossa jo kuukausia majaillut Artemiden Tolomeo-valaisin. Kytkentä on tehty niin, että valaisimen saa päälle ovenpielen seinäkatkaisijasta, toimii näppärästi ja on kiva tunnelmavalona. Jos haluaa tunnelmaa vessaan, me näemmä haluttiin :) Pojan huoneen tumman sinisellä seinällä loistaa tästä eteenpäin Kotonadesignin Moon-Led-valaisin, vitsit se on kiva ja tosiaan valon saa himmentymään yövaloksi kun ohjaa pienen raketin oikeaan kohtaan lamppua. Pikku-ukkeli on yhtä hymyä. Nyt tulee kännykällä taltioituja kuvia, instagramissa lisää stillshotteja. 

Artemide Tolomeo-valaisin


Moon-valaisin 

Terassit alkavat olla valmiit ja seuraavaksi saa alkaa pihaprojekti. Keksittiin tehdä terassin leveistä lankuista kapeampia rimoja, joista tehdään sermiseinää suojaksi naapurin suntaan. Terassi ja sermiseinä harmaantuvat samaa tahtia ja ehkä jo ensi kesänä ovat kauniin harmaat. Kuulemma Siperian lehtikuusen harmaantuminen tapahtuu nopeasti, saa nähdä miten on. Pihasuunnitelmaa aletaan toteuttaa tässä lokakuun aikana.

Ruudun takaa, Ruu-dun ta-kaa, sataa sataa ropisee :)

Aamuisin pelto on usein usvainen

Kaiken kaikkiaan parisataa neliötä terassia, melko puiseva takapiha :)

Sermin takaa, Ser-min ta-kaa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti