sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Uuden kodin tunnistaa

Viime viikot ovat menneet vauhdilla. On opeteltu uuteen, niin kodissa, työssä kuin päiväkodissa. Uuden kodin tunnistaa - pölyä on joka paikassa, ruskeita pahvilaatikoita eteisessä, tuoksuu uudelta, ikkunat on likaiset, ei ole paikkaa ripustaa takkia, taulut nojaavat seiniin lattialla (toki se on trendikästä), miten aina muutama lista jää odottamaan sitä oikeaa päivää (?), jokainen uusi ääni kuulostaa vähän jännältä ja kaikki tavarat ovat hukassa, varsinkin ne, jotka olen nimenomaan jemmannut hyvään talteen.

Tänään(kin) ollaan vaan kotoiltu. Tehty hyvää ruokaa, saatu vieraita, syöty jätskit aurinkoisella terassilla, purettu muutama pahvilaatikko ja ihmetelty "miten tätä tavaraa riittää", rakennettu legoja, luettu kirjoja tiipiissä, selailtu sisustuslehtiä ja vähän ihmetelty seuraavan viikon to do-listan juttuja. Ensi viikolla haetaan kauan odotetut verhot ja ehkä myös Vepsäläinen ilmoittaa sohvan ja nojatuolin vihdoin saapuneen, siinä sitä on taas seuraavaksi viikonlopuksi puuhastelua. Muutaman viikon päästä pidetään täällä meidän hoodeilla muuten pihakirppis, sellaista ollaan ystävän kanssa täällä juonittu, saapi tulla pyörähtämään :)

Lauantaina käytiin Habitare-messuilla ja Naantalin uudessa Hasta la Pasta-ravintolassa, oli hyvää. Niin ja tänään testattiin uuden kiukaan löylyt ja syötiin suklaavanukkaat – paljon ollaan hymyilty elämälle – vice versa. Nyt on taas ensi viikon tarhareput pakattu, saunanraikkaana nukkupuuhiin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti