keskiviikko 3. elokuuta 2016

H U O N E K A L U P R O B L E M A T I I K K A A

Äääää! Miten hölömö sitä olla... Olen pitkittänyt ja pitkittänyt hankintoja välillä ihan itseäni pakottamalla, puhunut itselleni järkeviä ja ajatellut että olenpas ollut fiksu kun en ole lainkaan kiirehtinyt näissä uuden kodin hankinnoissa, vaikka kuinka ovat sormet syyhyneet. Olen myhäillyt mielessäni, että varmaan on mieskin tyytyväinen kun ei nurkissa loju vaimon ostosvimmoissaan hankkimia mööpeleitä sun muuta "roinaa"...

No, sohva ja nojatuoli on nyt tilattu, MUTTA TOIMITUS SAAPUU VASTA SYYSKUUN PUOLELLA! Aissaakeli, ja me päästäis muuttamaan jo muutaman viikon päästä. Istua nyt sitten lattialla ekat viikot, eikä ole mattoakaan! Ei auta kuin turvautua mökkisohvaan ja toivoa, että Adean porukka on reipasta ja ripeää työssään.En tiedä miten ajattelin, että toimitusaika olisi sama kesät talvet, 2-4vko. Tietysti heinäkuun lomat sekoittavat koko loppukesän toimitusaikataulut kun tehtaat ovat suljettuina. Ja sama juttu verhojen kanssa, toimitusaika 3-4 viikkoa. Puhumattakaan saunan lasiseinistä. Saunaseinien mittaukset tehtiin jo kesäkuussa, mutta tilaus venahti elokuulle ja nyt toimitusaikaennuste on kolme viikkoa sekin.

Saattaa näillä spekseillä muutto siirtyä syyskuun puolelle - onneksi ei ole kiirettä, täällä Huvikummussakin on ihmisen ihan hyvä olla näin kesäaikaan. 

Ei meillä ruokapöytääkään vielä ole vaan se teetetään tulevalla viikolla ja toivotaan, että se sentään saadaan kotiutumaan max. kolmessa viikossa. Ruokapöytä tehdään jokseenkin DIY-hengessä, siitä lisää tuonnempana.
Siitä tulee pyöreä :)

Muutoin hommat etenee, tänään saatiin mm. sähköt taloon. Ensi viikolla tehdään käyttöönottotarkastus ja sitä silmällä pitäen on vielä "muutama pikkujuttu" työnalla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti