tiistai 23. elokuuta 2016

Eka aamu uudessa kodissa

Kauan odotettu talon käyttöönottotarkastus pidettiin edellisviikon perjantaina. Kunnan rakennustarkastaja saapasteli tontille. Ensin tepasteltiin hoodeilla ja juteltiin niitä näitä rakennustarkastajan ja vastaavan mestarin kanssa. Me kaksi aikuista oltiin kuin lapset jouluaattoaamuna, intopiukeena. Tarkastaja kurkisteli molempiin rakennuksiin ja kävi listaltaan läpi ruksaillen kohdan kohdalta. Suihkutilaan tullessaan, tokaisi ”sauna ei ole valmis – ei haittaa” tuon pienen ajatusviivan kohdalla itselläni nousi pala kurkkuun ”haittaakse?” onneksi ei haitannut vaan jatkettiin tarkastusta eteenpäin - ei tullut huomautettavaa. Postilaatikko ja talonumerokin oli hoidettu kuntoon edellisiltana, joten kaiken pitikin olla kunnossa. Ja niin sitä saatiin license to move :)

Nostettiin skumppa pöydälle, ei skoolattu vielä vaan päätettiin lähteä samantien hakemaan Huvikummusta patjoja sänkyihin. Kun lapset olivat onnellisesti nukkumassa omissa uusissa huoneissaan me aikuiset vielä vähän fiilisteltiin ja nostettiin maljat uudelle kodille. Molemmat pojat nukkuivat kuin pikkukivet, kuin myös me aikuiset.

Aamulla herättiin usvaisen pellon reunalta, omasta kodista, onnellisina. No kyllä, oli epätodellinen fiilis ja on edelleen. Täällä sitä ollaan nyt asusteltu reilu viikko. Tavaroita on vielä isot kasat pahvilaatikoissa, varastolla ja vintillä - antaa niiden ollakin siellä vielä vähän aikaa, nyt voi nauttia minimalismista ja ladata akkuihin uutta virtaa. 


@elovelifestyle- Instagramissani lisää kuvia ja elämänmakua matkan varrelta 
 
Joku on hurjastellut :)

9 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä teillä! Nyt kelpaa olla ja nauttia, omassa kodissa.😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina😊 täällä nautitaan olosta ja elosta, vaikka vielä on asioita paljon kesken niin parasta on että saa olla täällä kotonaan.

   Poista
 2. Onnea! Upea koti. Tiesin, että toi sisustus on sun ala :)
  Terkuin, Sari

  VastaaPoista
 3. Onnea! Upea koti. Tiesin, että toi sisustus on sun ala :)
  Terkuin, Sari

  VastaaPoista
 4. Varmaan mieletön tunne. :) Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista