sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Sauna on valmis!

Ihan alkuun SUUNNATTOMAN SUURI KIITOS sinulle rakas aviomieheni! Tykkään susta ja meidän saunasta niin että halkeen! Vitsit sentään, mies täysin noviisin roolista saunan kimppuun ja teit meille just sellaisen saunan jonka toivoin, valaistusta myöden - kiukaassa sua odottaa suklaalevy ♥ (sauna ei ole päällä :) Kiitos myös pappalle, jolla oli näppinsä mukana pelissä. 


Suihkuhuoneen ja saunan katto on kuusilankkua, samoin kuin lauteet (33 mm paksua lattialankkua ponteilla). Lankut tilasimme Tuulipuu-nimisestä puusepänliikkeestä Humppilasta, jossa palvelu kuin myös tuotteet ovat oman kokemuksemme mukaan ykkösluokkaa, kotiintoimituksella. Valaistuksen antaa ikkunasta tuleva luonnonvalo sekä lednauha, joka on piilotettu ylälauteeseen.

Kiukaaksi valitsimme HUUMin Drop-kiukaan, joka täytti kriteerimme kiukaasta voittajana. Mielestäni Drop on paitsi esteettisesti kaunis, se on myös lupauksiltaan tarpeisiimme sopivin. Näin kiukaasta kerrotaan ”Drop-kiukaan kehittelyä on inspiroinut luonnon puhtain asia – vesipisara. Jokainen kiukaalle heitetty vesipisara antaa sinulle täydelliset löylyt”. Vielä kiuaskivet paikoilleen ja pian testataan, lunastaako Pisara lupauksensa?

Drop-kiuas on suunniteltu pysymään kuumana kauemmin ja tuottamaan enemmän höyryä. Pisara on lämmittimessä käytetyn teknologian ja UKU-konsolin sekä laitteen käyttämiseen kehitetyn älypuhelinsovelluksen ansiosta innovatiivinen tuote, jonka avulla voi seurata saunan toimintaa mistä paikasta tahansa. No joo, vähän ehkä turhaa hifistelyä, mutta hei - maailma kehittyy hurjaa vauhtia ja käytetäänhän me jo Prisman tarjoamaa Foodie-palveluakin eli tilataan ruuat netistä :) Se jos joku on näppärä nykyjuttu!
Kuusilankkuja tilattiin muutama ylimääräinen :) DIY-juttuja on ollut mielessä - odottakaas kun vaan päästään sinne saakka, jotain hauskaa on luvassa.

1 kommentti:

  1. Heippa! Teillä on ihana sauna. Mietimme samantyylistä uuteen kotiimme ja kysyisinkin, miten olette kiinnittäneet lankut toisiinsa, ruuvaamalla? Miten puu on reagoinut kosteuden kanssa? Millä käsittelitte lankut? Olisin kiitollinen, jos ehdit vastata. 😊
    Terkuin Päivi S.

    VastaaPoista