perjantai 8. heinäkuuta 2016

Kaikki on hyrskyn myrskyn...


Tontilla on hurja meno, todelliseksi tekemisen meiningiksikin voisi kutsua. Eilen kun menin päivällä piipahtamaan, tuli pihalla ensin vastaan kolme miestä, sisällä odotti toiset kolme ja piilossa oli vielä yksi työntouhussa ja koko huusholli oli aikalailla hyrskyn myrskyn. Laatoittaja sai hommansa valmiiksi, sähkäri asenteli lisää nippuloita ja nappuloita, LVI-jampat touhusivat ilmanvaihdon kanssa, mittamiehet ihmettelivät lasiseinämittoja...Oma rakas siippani oli viikolla levittänyt koko keittiön eri kokoisina palasina keskelle taloa. Ensisilmäyksellä näytti kaikki olevan sekaisin, mutta toisella silmäyksellä ymmärsin kaiken olevan juuri siellä missä piti. Isäntä on tarkka puuhissaan, varsinainen viilaaja toisinaan, ei lainkaan suurpiirteinen. Homma toimii!

Saatiin asennettua keittiöön kaikki kodinkoneet. Erityisesti liedestä ollaan innoissamme, se oli silkkaa rakkautta ihan ensisilmäyksestä. Liedessä on keittotaso ja liesituuletin samassa paketissa, ajatuksena kerrassaan näppärää. Käyttökokemuksia saadaan vielä hetken odotella. Ihmeteltiin lieden kanssa paketissa olevia kahta pyramidipakkausta…ihan superhauska yllätys kun avattiin paketit, sieltä pullahti pieni kourallinen nallekarkkeja! Pyramidejä oli sopivasti kaksi joten tasan meni nallekarkit :)

Seuraavat to do- listan kärjessä olevat ovat hankintoja kuten sohva, nojatuoli, ruokapöytä, khh:n hana, vaatekaapit, matto... no joo, em. oli ote omasta listastani, mieheni listalla saattaa olla jotain vähän toisenlaista kuten saunan rakentamista, väliovien asennusta, kaikkien kiintokalusteiden kokoamista ja kiinnittämistä ja tosi paljon kaikkea muuta jokseenkin tärkeämpää kuin öö, matto? On mun listalla myös maalauspuuhia, pihasuunnitelmaa...ja tietty tärkeimpänä lastenhoito ♥♥ 

Ystäväni sai kysymyksellään "Aiotteko itse siivota talossa ennen muuttoa"? aikaan vakavaa harkintaa siivoojan palkkaamisesta avuksi loppusiivoukseen. Rakennuspölyä on kuitenkin kaikki paikat täynnä ja ikkunoidenkin pesussa on aikamoinen homma. No katsotaan mihin ratkaisuun päädymme. Olisihan se melkoista luksusta jos joku pesisi puolestani jääkaapit, vaatekaapit ynnä muut kaapit, pesutilat, ikkunat, lattiat ... vakavaan harkintaan menee! Talon ulkomaalaustakin on tehtävänä sellaiset 370m2, kahteen kertaan? Pitänee sekin ottaa reippaasti treenin kannalta, ja sehän on vaan mukavaa!

Nyt valmistaudutaan Ruisrockiin, Oujee! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti