maanantai 6. kesäkuuta 2016

Yhteistyöstä muutama sananen


Kastellin Timpurit pystyttivät suunnittelemamme talon vankalla ammattitaidolla, huolellisesti ja turhia aikailematta. Oli se huisia katsoa kun talo alkoi nousta lautakasoista ja vihdoin koitti se päivä kun sai kävellä talonsa ovesta sisään.  Kastellin kanssa valmiusasteeksi kirjoitettiin ”höyrysulkuun saakka valmis”. Sovimme kuitenkin timpurien kanssa, että he jatkavat vielä hommia tehden väliseinärunkojen pystytykset. Tämä työvaihe ei heiltä montaa päivää vienyt.

Kun väliseinillä oli Gyprocit pinnassaan, piti saumat tasoittaa. Tämä työvaihe on se, jonka kohdalla olemme alusta saakka olleet täysin varmoja, että sen tekee joku alan ammattilainen, emme me! Kamalaa touhua. Kerran teimme tuon homman itse kun remontoimme vanhan rintamamiestalon, never again (paitsi autotallin, haha). Tasoitemies Jounin kädenjälki on mainitsemisen arvoista, laadukasta. Jouni maalasi vielä seinille pohjamaalit ja kattoihin pintamaalit. Pääsimme itse kattohommiin isoon tilaan. Harjakattoon valitsimme valkoisen lautapaneelin, jonka mieheni isänsä kanssa näppärästi kiinnitti paikoilleen. 4,5metrin lautapaneelit olivat oikeassa mitassaan jo saapuessaan, näppärää kerrassaan.

Saatiin pappan kautta korkea teline lainaksi märäämättömäksi ajaksi. Siinä taidettiin säästää pitkä penni, sillä telinevuokrat ovat melkoisia. Nyt tuo ruma rakkine on onneksi jo purettu ja lepäilee talon reunustalla. Mutta iso kiitos lainasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti