keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Helsinki Design School - sisustussuunnittelija - minä
Edellisviikon lopulla kuvasimme studiolla Still life-kuvia. Meidän tiimin ideoinnin tuloksena syntyi "Lämmin kesäilta laiturilla". Kuvauksia oli ihan superhauska tehdä, ideoita riitti ja tuli siinä kuvattua päivän mittaan useitakin erilaisia settejä. Less is more - niin se homma vaan parhaiten toimii. Studiokuvausten lopuksi kaadettiin kuohuvat laseihin ja meille uusille sisustussuunnittelijoille jaettiin upeat todistukset ja muutama erityismainintakin. Illalla lähdettiin yhdessä juhlimaan.

Koulua oli yleisesti kaksi viikonlopun/loppuviikon päivää peräkkäin niin kuin nyt viimeiselläkin kerralla. Olimme buukanneet itsemme opiskelutoverini kanssa Hotel Fabianiin kahdeksi yöksi sillä perjantai-illaksi oli vielä suunniteltu yhteistä illanviettoa ja juhlimista. Me herkuteltiin hyvin torstainakin ja istuttiin iltamyöhään hotellin tunnelmallisella sisäpihalla. Koulupäivistä ensimmäinen meni luokassa ihanan ja reippaanrempseän Salla Kantokorven oppeja ja ajatuksia kuunnellen, piipahdimme myös Designmuseolla Eero Aarnion näyttelyssä.

Designmuseolla Eero Aarnion näyttelyssä
Seuraavana päivänä studiolla meitä koutsasi trendiguru Susanna Björklund, joka oli hankkinut paikanpäälle kaikenlaista rekvisiittaa ja erilaisia tuotteita käyttöömme, esimerkiksi tuon kuvassa näkyvän ihanan Mifukon rantakassin Artekilta, johon me kaikki ihastuimme. Studiolla oli myös ihan mielettömät määrät kaikenlaisia taustoja ja pintoja, esineitä ja asioita, joita kaikkia oli lupa käyttää mielikuvitus rajana. Kuvaajana toimi sisustuskuvauksen ammattilainen ja esteetikko Martti Järvi.


Making photos:
Tässä virallinen koululta saatu kuvaajan hellästi muokkaama still-life kuvamme "Lämmin kesäilta laiturilla".

Kuvan käyttöoikeudet: Helsinki Design School

1 kommentti:

  1. ��Hauskaa oli, vuosi meni aivan liian äkkiä ! Mutta ei pöllömpi lopputulos ..

    VastaaPoista