sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Hallitusti Hillitty Valaistus & Muutama Detalji


Yleisvalaistuksesta halusimme mahdollisimman vähän huomiota herättävän. Katoissa meillä on upotettuja, suunnattavia led-spotteja, joilla saadaan tehokkaasti puhdasta valoa huoneisiin. Himmennykset luovat kivasti tunnelmaa, joten tuota mahdollisuutta käytimme paljon. Isossa harjakattotilassa on kolme valokiskoa, joihin valitsimme suunnattavat spottivalaisimet. Kiskoihin saa myös niin halutessaan ihan tavallisia roikkuvia kattovalaisimia, jos nyt sattuu joskus haluamaan ruokapöydän päälle vaikka Tom Dixonin Beat valaisimia ;) Valaistuksen asennuksesta meillä vastaa Tipitekin sähkäri Kalle. Suurin osa valaisimista on Hidealiten tyylikkäästä valikoimasta.

Alkuun mietimme ikkunavalaisimia, mutta oikeanlaisia ei tahtonut löytyä. Olisin halunnut jokaisen ikkunan runkoon upotetun pikkuriikkisen ledin, mutta emme raaskinneet alkaa rikkomaan ikkunoiden reunoja. Sitten silmiimme osui Hidealiten Shade. Shade on moderni led-valaisin miellyttävällä epäsuoralla ylös-ja alasvalolla, joka tuottaa seinälle koristeellisen valokuvion. Shade-valaisimia meille tulee muutamia oikeastaan ihan vaan koristeeksi ja luomaan tunnelmaa.
Toisen pojan huoneeseen bongasin Kotonadesignin Moon- seinävalaisimen, joka sopii mainiosti tummalle seinälle. Moon on seinävalaisin ja monitoiminen ilmoitustaulu (magneetti -ja liitutaulu). Mukana on rakettimagneetti, joka himmentää valoa noin 70%, kun raketti laskeutuu kuuhun. Valo palautuu kirkkaaksi, kun raketti lähtee lentoon, hauska pikku detalji.

Kotonadesignin Moon-valaisin
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti