perjantai 1. huhtikuuta 2016

Terassilla

Pihalle tulee terassia, paljon. Takapiha on pääsääntöisesti kokonaan terassia. Takaterassin taakse jäävä osa tontista on melko jyrkkää metsärinnettä, joten terassi tulee kaipaamaan jonkinlaisen reunauksen/kaiteen. Takaterassille pääsee keittiön ja kahden makuuhuoneen ovista. Terassi kiertää puolet talosta ja vielä ripaus terassia toivottaa tervetulleeksi etupihan puolella. Etupihalle olemme suunnitelleet pinnoiksi laattaa sekä nurmikkoa. Etupihalle on myös maanajon yhteydessä viety hienoja isoja kiviä, jotka varmasti löytävät oman paikkansa tuonnempana. Nyt ne ovat vielä kivana kiipeilyratana tontin etuosassa, vähän kuin aitana. Voisinkin pikkuhiljaa pihasuunnitelman saattaa valmiiksi, se on jäänyt jalostumaan talven ajaksi. Mitään varsinaista puutarhaa meille ei tule, mutta vihreää kyllä, heinää ja puita, suht helppohoitoista ja siistiä.
Naapurin puolelle suojaa antaa hyvin talli, jossa on autokatos, autotalli sekä varasto, kuitenkin jonkinlainen pätkä säleseinää ollaan suunniteltu vielä suojaksi yhdelle sivulle, jotta saadaan pihasuihku näppärästi talon kulman taakse katseilta piiloon. 
Pihalle on suunniteltu myös kuntoilu/voimisteluteline lapsille ja aikuisille, pergola ja "lounge". Takaterassille kesäkeittiö, iso ruokapöytä, ja Drop design pool. Drop-altaasta kerron varmasti lisää toisella kertaa sitten kun se on taas ajankohtaista. Kuinvat olen löytänyt Pinterestistä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti